تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

دوستان این فروشگاه جهت ارائه خدمات در زمینه مقالات،جزوات،تحقیقات و پایان نامه ها افتتاح شده است.کیفیت محصولات ملاک اصلی ما میباشد لطفا در مورد هر محصول نظرات خود را بیان نمایید تا دوستان شما نیز بتوانند از آن استفاده نمایند هیچ گونه نظری در سایت حذف نخواهد شد حتی نظرات منفی


اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دسته بندی سایت

پرفروش ترین ها

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا

برچسب های مهم

پیوند ها

نظرسنجی سایت

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1044
  • بازدید دیروز : 2220
  • بازدید کل : 7848722

kontrol keifi


فرمت فایل: پاورپوینت - ppt Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد اسلاید : 40
بسم الله الرحمن الرحیم کنترل کیفی سانتریفوژ-انکوباتور-یخچال-اتوکلاو دستور العمل فنی سانتریفوژ سانتریفوژ دستگاهی است که با استفاده از نیروی گریز از مرکز،اجزای یک محلول را که دارای جرم مولکولی متفاوت هستند از هم جدا می کنند.لذا در تهیه ته نشین ادرار،جدا کردن سرم،تهیه فیلترای فاقد پروتءن و موارد دیگر از ان استفاده می گردد.در انتخاب سانتریفوژ مقدلر RCF مهم است. چگونگی کاربری سانتریفوژ باید دور از میکروسکوپ و ترازو به صورت کاملاٌ افقی در وسط سکو یا میز آزمایشگاهی (دور از لبه ها)قرار گیردلوله ها به طور موازنه (از نظر وزنی)مقابل هم داخل جایگاه لوله ها(Bucket)قرار گیرند.توسط کلید مخصوص ساعت ،زمان لازم و کلید مخصوص گردش،دور لازم به دستگاه داده می شود و با فشار دکمه start دستگاه شروع به کار کرده و از پایان به طور خودکار خاموش خواهد شد. نحوه ی نگهداری پیچ تنظیم سرعت باید به آرامی چرخانده شود. در صورت استفاده مکرر در طول روز سانتریفوژ باید در فواصل زمانی کوناه(ترجیحاٌ روزانه)با محلول هیپوکلریت سدیم با رقت 1/. تمیز شود. بازدید ذغال و commutators(سویگرها)هر سه مکاه انجام شود. کنترل کیفیت زمان آن باید هر سه ماه یکبار توسط کرونومتر(زمان سنج)کالیبره،مورد کنترل قرار گیرد. همچنین دور آن را باید توسط دورسنج(تاکومتر)هر سه ماه کنترل کرد. محدوده مجازات تغییرات به صورت زیر است: اختلاف دور 5%+- اختلاف زمان 10%+- اختلاف دما 2 +-درجه سانتیگراد ایمنی هیچگاه نباید سانتریفوژ را در حالی که درب آن باز است روشن نمود. نباید از سرعت بالاتر از حد لازم استفاده شود. هرگز قبل از ایست کامل سانتریفوژ،سعی در باز کردن درب آن نشود. قبل از اطمینان به کارکرد صحیح قفل درب سانتریفوژ،از روشن کردن دستگاه اجتناب گردد. لوله ها از نظر وجود خراش یا ترک،قبل از روشن شدن سانتریفوژ،کنترل شوند. در صورت برقرار نبودن توازن و تولید صداهای ناهنجار باید دستگاه را خاموش نموده و همواره از تراز بودن روتورها قبل از روشن کردن دستگاه باید مطمئن شد. از سانتریفوژ نمودن لوله های حاوی نمونه بدون درپوش خودداری شود. در صورت شکستگی یا شک درشکستن لوله ها در سانتریفوژ باید دستگاه را خاموش نموده،به مدت 30 دقیقه صبر نمود و سپس اقدام به تمیز کردن و ضد عفونی شود که محلول سفید کننده 10% برای این منظور مناسب است. اگر شکستگی لوله ها پس از خاموش کردن دستگاه مشخص شد،درب سانتریفوژ باید بلافاصله بسته شده و پس از 30 دقیقه اقدامات لازم صورت پذیرد. کالیبراسیون دستور العمل فنی انکوباتور چگونگی کاربری الف-انکوباتور های بدون :CO2 ب-انکوباتور های CO2 دار: نحوه نگهداری اقدامات اصلاحی مطابق موارد ذیل انجام شود: کنترل کیفیت دستور العمل فنی اتوکلاو نحوه نگهداری به طور هفتگی: آب گذر و درز ها را تمیز کنید.سوپاپ اطمینان را بررسی کنید. به طور ماهانه:قالب ثبت کننده یا نمایشگر (Recorder Pan) را تمیز کنید،هر ماه آب را تمیز نموده و تعویض کنید. در صورت نیاز(حداقل هر سه ماه): داخل و خارج دستگاه را تمیز کنید.قسمت بیرونی آب گذر را(که آب زائد از آنجا خارج می شود)تمیز کنید. لاستیک دور درب اتوکلاو را بررسی و در صورت نیاز تعویض نمایید. هر شش ماه:نگهداری،معاینه و بازرسی تکنیکی دستگاه توسط شرکت پشتیبان انجام پذیرد. کنترل کیفیت نوار TST که بر سه عامل زمان،بخار،دما نظارت می کند. بر چسب Steri-Record امکان ثبت تاریخ سترون سازی،نام فرد سترون کننده و نام محیط کشت بر روی این برچسب وجود دارد. برای ثبت نام محیط کشت از علائم اختصاری و برای ثبت نام فرد سترون کننده از شماره استفاده می شود.استفاده از این برچسب به هیج وجه جایگزین استفاده از نوار TST نمی باشد. به طور هفتگی بر حسب روز های کاری استفاده از اتوکلاو باید از اندیکاتور بیولوژیک شامل نوار اسپور دار یا ویال باسیلوس استئاروترموفیلوس استفاده و صحت دماسنج را کنترل نمود.باید فشار لازم حدود 1/5 بار نیز در دمای مطلوب در هر بار استفاده مد نظر قرار گیرد. نکته مهم:چسب اتو کلاو به هیج وجه جهت کنترل کیفی کاربرد ندارد و فقط نشانه ای است از اینکه آیا بسته مورد نظر داخل دستگاه قرار گرفته است یا خیر. کالیبراسیون دستورالعمل فنی یخچال چگونگی کاربری جهت کنترل دما می توان از دماسنج مایع در شیشه استفاده نمود.چیدمان مواد داخل یخچال باید به نحوی باشدکه کیت ها با کمی فاصله از یکدیگر و از دیواره جانبی قرار گیرند. نحوه نگهداری نگهداری ماهانه: توجه:برای جدا کردن یخ از یخچال نباید از اجسام تیز استفاده نمود و باید اجازه داد یخ به خودی خود ذوب گردد.پس از پایان کار مدت زمان بازیابی یخچال 2 ساعت می باشد که پس گذشت این مدت زمان می توان مواد و کیت ها را داخل یخچال برگرداند. تمامی ظروف و مواری که در یخچال ها نگهداری می شوند باید به صورت واضح و روشن با نام علمی و اطلاعات مربوط به محتویات ،تاریخ نگهداری ونام کسی که آنها را انبار کرده بر چسب بخورند. Refrence:

قسمتی از متن بالا پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 21,773 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰               تعداد بازدید : 251

مطالب تصادفی

  • ربات معامله گر پاکت آپشن
  • جزوه آموزشی نرم افزار Clemex- مهندسی مواد
  • مبانی مردم شناسی - انسان شناسی فرهنگی - دانیل بیتس، فرد بلاگ - ترجمه ثلاثی- پیام نور - pdf
  • اصول طراحی سیستم روشنایی طبیعی
  • سمینار درس ابزار دقیق

فروشگاه جزوه تحقیق پاورپوینت