اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا
برچسب های مهم
پیوند ها
کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد اسلاید : 40
پردیس ابوریحان اثر فیبر جیره بر روی اسید های چرب شگمبه و درصد چربی شیر گاو مقدمه منظور از الیاف خام چیست؟ الیاف یا بخش ساختمانی عبارتند از بخش های تشكیل دهنده دیواره سلول كه قابلیت هضم كمی دارند و در گونه های تك معده ای قابلیت هضم ندارند اما در نشخواركنندگان بواسطه حضور میكروارگانیسم های موجود در شكمبه كه به عنوان یك شبكه تخمیر عمل می كنند قابلیت هضم از متوسط تا بالایی با توجه به كیفیت و مرغوبیت دارند. مصرف مقدار كافی الیاف و مواد خشبی برای تولید طبیعی و سلامتی گاوهای شیری ضروری است. از طرفی وجود مقادیر زیادی الیاف، DMI و در ادامه بازده میكروبی و تولید شیر را محدود می كند. پس ما به یك میزان كمینه و حداقل الیاف نیاز داریم تا سلامت حیوان، میزان و درصد چربی، مصرف ماده خشك، مصرف انرژی و تولیدشیر در حداكثر باشد. این مقدار موثر و كمینه الیاف خام قسمتی است كه نشخوار، میزان عبور غذا از شكمبه، ترشح بزاق، تولید استات شكمبه ای و درصد چربی را تحریك می كند دو منبع انرژي در گياهان محتويات سلول شامل:-1 پروتئين ها فروكتان ها وغيره اسيدهاي آلي قندها نشا سته ها بالاي90%قابليت هضم سریعا مورد استفاده قرار مي گيرند. 2-ديواره سلولي شامل: سلولز همي سلولز ليگنين فنوليك ها 40-70% قابل هضم . بطور آهسته مورد استفاده باكتري هاي هضم كننده قرار مي گيرند. 6 كربوهيدرات هاي گياه كاملا قابل هضم كمترين قابليت هضم/غيرقابل هضم 7 Acid Detergent Fiber ADF Neutral Detergent Fiber NDF همي سلولز سلولز ليگنين 8 9 10 12 14 15 16 17 18 19 Ruminant fiber requirementEffects of fiber on ruminant intake, digestion and metabolism Saliva’s role in buffering the rumen چربی شیر مراحل بیوهیدروژناسیون اسید چرب در شکمبه شامل موارد زیر است غلظت اسید های چرب فرار در شکمبه نسبت علوفه به کنسانتره و تاثیر ان بر اسید های چرب نسبت علوفه به کنسانتره و تاثیر ان بر PH شکمبه جیره هایی که باعث کاهش در صد چربی شیر می میشوند تغیر نسبت اسید استیک به پروپیونیک بر روی بافت چربی رابطه فیبر ومواد نشاسته ای با چربی شیر مراحل سنتز چربی نوسازی چربی شیر Fermentation endproducts Volatile fatty acids Decreased fiber causes reduced pH which causes Increased production of total VFAs Decreased molar proportions of acetate and butyrate Increased molar proportions of propionate نتيجه گيري
قسمتی از متن بالا پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 21,773 تومان