تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

دوستان این فروشگاه جهت ارائه خدمات در زمینه مقالات،جزوات،تحقیقات و پایان نامه ها افتتاح شده است.کیفیت محصولات ملاک اصلی ما میباشد لطفا در مورد هر محصول نظرات خود را بیان نمایید تا دوستان شما نیز بتوانند از آن استفاده نمایند هیچ گونه نظری در سایت حذف نخواهد شد حتی نظرات منفی


اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دسته بندی سایت

پرفروش ترین ها

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا

برچسب های مهم

پیوند ها

نظرسنجی سایت

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 583
  • بازدید دیروز : 2235
  • بازدید کل : 7872636

kn8t4dfseg5w4zc8fsz


فرمت فایل: پاورپوینت - ppt Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد اسلاید : 40
پردیس ابوریحان اثر فیبر جیره بر روی اسید های چرب شگمبه و درصد چربی شیر گاو مقدمه منظور از الیاف خام چیست؟ الیاف یا بخش ساختمانی عبارتند از بخش های تشكیل دهنده دیواره سلول كه قابلیت هضم كمی دارند و در گونه های تك معده ای قابلیت هضم ندارند اما در نشخواركنندگان بواسطه حضور میكروارگانیسم های موجود در شكمبه كه به عنوان یك شبكه تخمیر عمل می كنند قابلیت هضم از متوسط تا بالایی با توجه به كیفیت و مرغوبیت دارند. مصرف مقدار كافی الیاف و مواد خشبی برای تولید طبیعی و سلامتی گاوهای شیری ضروری است. از طرفی وجود مقادیر زیادی الیاف، DMI و در ادامه بازده میكروبی و تولید شیر را محدود می كند. پس ما به یك میزان كمینه و حداقل الیاف نیاز داریم تا سلامت حیوان، میزان و درصد چربی، مصرف ماده خشك، مصرف انرژی و تولیدشیر در حداكثر باشد. این مقدار موثر و كمینه الیاف خام قسمتی است كه نشخوار، میزان عبور غذا از شكمبه، ترشح بزاق، تولید استات شكمبه ای و درصد چربی را تحریك می كند دو منبع انرژي در گياهان محتويات سلول شامل:-1 پروتئين ها فروكتان ها وغيره اسيدهاي آلي قندها نشا سته ها بالاي90%قابليت هضم سریعا مورد استفاده قرار مي گيرند. 2-ديواره سلولي شامل: سلولز همي سلولز ليگنين فنوليك ها 40-70% قابل هضم . بطور آهسته مورد استفاده باكتري هاي هضم كننده قرار مي گيرند. 6 كربوهيدرات هاي گياه كاملا قابل هضم كمترين قابليت هضم/غيرقابل هضم 7 Acid Detergent Fiber ADF Neutral Detergent Fiber NDF همي سلولز سلولز ليگنين 8 9 10 12 14 15 16 17 18 19 Ruminant fiber requirement Effects of fiber on ruminant intake, digestion and metabolism Saliva’s role in buffering the rumen چربی شیر مراحل بیوهیدروژناسیون اسید چرب در شکمبه شامل موارد زیر است غلظت اسید های چرب فرار در شکمبه نسبت علوفه به کنسانتره و تاثیر ان بر اسید های چرب نسبت علوفه به کنسانتره و تاثیر ان بر PH شکمبه جیره هایی که باعث کاهش در صد چربی شیر می میشوند تغیر نسبت اسید استیک به پروپیونیک بر روی بافت چربی رابطه فیبر ومواد نشاسته ای با چربی شیر مراحل سنتز چربی نوسازی چربی شیر Fermentation endproducts Volatile fatty acids Decreased fiber causes reduced pH which causes Increased production of total VFAs Decreased molar proportions of acetate and butyrate Increased molar proportions of propionate نتيجه گيري

قسمتی از متن بالا پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 21,773 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰               تعداد بازدید : 225

مطالب تصادفی

  • ربات معامله گر پاکت آپشن
  • جزوه آموزشی نرم افزار Clemex- مهندسی مواد
  • مبانی مردم شناسی - انسان شناسی فرهنگی - دانیل بیتس، فرد بلاگ - ترجمه ثلاثی- پیام نور - pdf
  • اصول طراحی سیستم روشنایی طبیعی
  • سمینار درس ابزار دقیق

فروشگاه جزوه تحقیق پاورپوینت