اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا
برچسب های مهم
پیوند ها
کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 23
فهرست مطالب انگور 1 مبداء پيدايش و محل توسعه 1 تاريخ توسعه 5 انگورهاي محلي آمريكا 5 توسعة انگورهاي آمريكا در اروپا 6 اهداف اصلاح مدرن 7 تكنيك هاي اصلاح 8 نمو گل 8 جمع آوري ، نگهداري و تست دانه گرده 9 اخته كردن 10 جوانه زني بذر 10 ريز ازديادي 11 سيتمهاي اصلاح نژادي 11 وراثت و ژنتيك متغير در مو 12 مقاومت به سفيدك دروغي 12 مقاومت به سفيدك پودري 13 مقاومت به Botrytis 13 مقاومت به ساير بيماريهاي قارچي 14 مقاومت به بيماري حفره دار بودن (pierce) 14 مقاومت به گال تاج و قسمتهاي فوقاني گياه 15 منابع 16 انگور توليد ساليانه انگور بالغ بر 65 ميليون تن مي باشد . انگورها در حدود 9 ميليون هكتار از سطوح زير كشت را به خود اختصاص مي دهند. كه بيشترين مصرف آن براي توليد نوشابه هاي الكلي است . همچنين براي تازه خوري و توليد كشمش نيز از آن استفاده مي شود. اين متن بيشتر دربارة انگورهايي
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 7,728 تومان