اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا
برچسب های مهم
پیوند ها
کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 14
ترکيبات شيميايي چاي جدول 1-1. ترکيب شيميايي اندام هوايي جديد گياه چاي وزن خشک % تركيب وزن خشک % تركيب 5/0 تئوفيلين 30-25 فنل تام 5-4 اسيدهاي آمينه فلاوانولها 6/0-5/0 اسيدهاي آلي 12-8 (-)اپيگالوكاتشينگالات 5-4 مونوساكاريدها 6-3 (-)اپيكاتشينگالات 22-14 پليساكاريدها 6-3 (-)اپيگالوكاتشين 7-4 سلولز و هميسلولز 3-1 (-)اپيكاتشين 6-5 پكتين 2-1 (+)كاتشين 6-5 ليگنين 4-3 (+)گالوكاتشين 17-14 پروتئين 4-3 فلاوونولها و گليكوزيدهاي آنها 5-3 چربي 3-2 لوكوآنتوسيانين 6/0-5/0 كلروفيل و پيگمانهاي ديگر 4-3 اسيدهاي پليفنلي 6-5 خاكستر 4-3 كافئين 2/0 تئوبرم جدول 1-1 ترکيب شيميايي اندام هوايي جديد را نشان ميدهد(97).نخستين تحقيقات علمي درباره شيمي چاي در سال 1827 انجام شده است که طي آن اودري نوعي آلکالوئيد از چاي استخراج کرد. اين ماده تئين ناميده شد. چند سال پيش از اين يعني در سال 1820، رونگه در آلمان از قهوه آلکالوئيدي به دست آورده بود كه آن را تحت عنوان کافئين معرفي کرد. بعدها مشخص گرديد اين دو ماده در واقع يکي هستند و فقط منشاء متفاوتي دارند. کافئين، متيلگزانتيني تلخ مزه با فرمول شميايي C8H10N4O2است. مقدار کافئين در قسمتهاي مختلف گياه متفاوت است اما متوسط آن حدود 3 درصد است. چاي علاوه بر کافئين حاوي مقادير اندکي تئوفيلين و تئوبروم است(
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 4,704 تومان