تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

دوستان این فروشگاه جهت ارائه خدمات در زمینه مقالات،جزوات،تحقیقات و پایان نامه ها افتتاح شده است.کیفیت محصولات ملاک اصلی ما میباشد لطفا در مورد هر محصول نظرات خود را بیان نمایید تا دوستان شما نیز بتوانند از آن استفاده نمایند هیچ گونه نظری در سایت حذف نخواهد شد حتی نظرات منفی


اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دسته بندی سایت

پرفروش ترین ها

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا

برچسب های مهم

پیوند ها

نظرسنجی سایت

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1001
  • بازدید دیروز : 1150
  • بازدید کل : 7788144

شکر و جایگزینهای آن 68 ص


فرمت فایل: ورد - Word Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 60
شربت‌ ذرت‌ حاوي‌ فروكتوز بالا (HFCS) اين‌ شربت‌ كه‌ در انگلستان‌ ايزو فروكتوز و در كانادا گلوكز / فروكتوز ناميده‌ مي‌شودشامل‌ هر گروه‌ از شربت‌هاي‌ ذرت‌ مي‌شود كه‌ پردازش‌ آنزيمي‌ روي‌ آنها صورت‌ گرفته‌است‌ تا گلوكز آن‌ به‌ فروكتوز تبديل‌ شود و سپس‌ با شربت‌ ذرت‌ خالص‌ تركيب‌ شده‌ است‌تا شيريني‌ مطبوعي‌ را ايجاد كند. در ايالات‌ متحده‌، HFCS ماده‌اي‌ است‌ كه‌ عموماً به‌ جاي‌شرك‌ مورد استفاده‌ واقع‌ مي‌شود و در بيشتر غذاها و نوشيدني‌هاي‌ پردازش‌ شده‌ وجوددارد از جمله‌ نوشيدني‌هاي‌ غيرالكلي‌، ماست‌، نان‌ صنعتي‌، كلوچه‌ها، پوشش‌ سالاد وسوپ‌ گوجه‌ فرنگي‌. متداول‌ترين‌ انواع‌ اين‌ شربت‌ عبارتنداز: HFCS55 (كه‌ بيشتر در نوشيدني‌هاي‌ غير الكلي‌ وجوددارد)، تقريباً 55% فروكتوز و 45% گلوكز دارد؛ و HFCS42 (كه‌ در بسياري‌ از غذاها و غذاهاي‌پخته‌ شده‌ وجود دارد)، تقريباً 90% فروكتوز 10% گلوكز دارد و در مقادير كم‌ در مواردخاص‌ كاربرد دارد اما بيشتر براي‌ تركيب‌ با HFCS42 استفاده‌ مي‌شود تا HFCS55 را توليد كند. روندي‌ كه‌ توسط‌ آن‌ HFCS توليد مي‌شود اولين‌ بار توسط‌ ريچارد اووف‌ و ارل‌ پي‌ كوي‌ درسال‌ 1957 اختراع‌ شد. روند توليد صنعتي‌ آن‌ توسط‌ دكتر تاكاساكي‌ در آژانس‌ بين‌المللي‌فناوري‌ و علوم‌ صنعتي‌ وزارت‌ تجارت‌ بين‌المللي‌ و صنعت‌ ژاپن‌ در سال‌هاي‌ 1970-1965اصلاح‌ شد. HFCS به‌ سرعت‌ در بسياري‌ از غذاها و نوشيدني‌هاي‌ غير الكلي‌ بين‌ سال‌هاي‌1975 تا 1985 در ايالات‌ متحده‌ به‌ كار برده‌ شد. شيريني‌ 55 HFCS قابل‌ مقايسه‌ با قند (ساكاروز)، يك‌ دي‌ ساكاريد از فروكتوز و گلوكز است‌.اين‌ ويژگي‌ باعث‌ مفيد بود آن‌ جهت‌ توليدكنندگان‌ مواد غذايي‌ مي‌شود تا آن‌ را جايگزين‌ساكاروز در نوشيدني‌هاي‌ غيرالكلي‌ و غذاهاي‌ پردازش‌ شده‌ كنند. HFCS90 شيرين‌تر ازساكارروز است‌؛ HFCS42 شيريني‌ كمتري‌ نسبت‌ به‌ ساكاروز دارد. استفاده‌ از آن‌ به‌ جاي‌ شكر: از زمان‌ عرضه‌ اين‌ شربت‌، HFCS جاي‌ گزين‌ شكر در بسياري‌ از غذاهاي‌ پردازش‌ شده‌ درآمريكا شده‌ است‌. مهم‌ترين‌ دلايل‌ آن‌ عبارتنداز: HFCS تا حدي‌ در آمريكا ارزان‌تر است‌ كه‌درنتيجه‌ شامل‌ بوده‌ هر دوي‌ ذرت‌ و شكر در

قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 13,440 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 878

مطالب تصادفی

  • ربات معامله گر پاکت آپشن
  • جزوه آموزشی نرم افزار Clemex- مهندسی مواد
  • مبانی مردم شناسی - انسان شناسی فرهنگی - دانیل بیتس، فرد بلاگ - ترجمه ثلاثی- پیام نور - pdf
  • اصول طراحی سیستم روشنایی طبیعی
  • سمینار درس ابزار دقیق

فروشگاه جزوه تحقیق پاورپوینت