اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا
برچسب های مهم
پیوند ها
کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد اسلاید : 67
1 طراحی صنعت غذایی 2 تعاريف و قلمرو طراحي كارخانه نحوه توليد كالا يا ارايه خدمات طرح ريزي شده، شماي كف كارخانه كه نحوه قرار گرفتن ساختمانها در محوطه كارخانه، چيدن ماشين آلات و تجهيزات در داخل سالن توليد، شبكه هاي تاسيساتي قلمرو طراحي: حمل و نقل، دريافت (تخليه بار)، انبار مواد، قطعات و محصولات نهايي، توليد، بسته بندي، انتقال مواد، خدمات كارمندي، فعاليتهاي كمك توليدي، ارسال (بارگيري)، ادارات، ساختمانها، زمين، محل كارخانه، ايمني، ضايعات 3 اهداف و مراحل طراحي كارخانه بررسي بازار پيش بيني فروش طراحي محصول طراحي فرايند طراحي عمليات طراحي كارخانه طراحي تجهيزات طراحي ساختمانها آسان كردن فرايند توليد كم كردن حجم انتقال مواد افزايش انعطاف پذيري بالا بردن سرعت چرخش مواد در جريان ساخت پايين آوردن حجم سرمايه گذاري استفاده بهتر از نيروي كار استفاده اقتصادي از حجم ساختمانها آسايش و رفاه و ايمني كاركنان 4 مراحل طراحي كارخانه تعيين انبارهاي مورد نياز و مشخصات اصلي آنها تعيين محل فعاليت هاي توليدي و خدماتي و كمك توليدي تعيين فضاهاي مورد نياز تخصيص محوطه كارخانه به فعاليت هاي مختلف بررسي هاي مربوط به نوع ساختمان تهيه طرح كارخانه بررسي ارزيابي و تصحيح طرح با همكاري افراد صاحبنظر جمع آوري اطلاعات اوليه تحليل اطلاعات اوليه طراحي فرايند توليد طراحي جريان مواد تحليل كليات روش انتقال مواد محاسبه تعداد ماشين آلات طراحي ايستگاه هاي كار انتخاب ماشين آلات هماهنگي عمليات هاي توليدي بررسي روابط متقابل فعاليتهاي توليدي و خدماتي و كمك توليدي 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67
قسمتی از متن بالا پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 13,650 تومان