اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا
برچسب های مهم
پیوند ها
( -- قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 78
شرح مختصر فرآيند بخش HOT SECTION واحد الفين: بخش HOT SECTIONواحد الفين از سه قسمت ذيل تشكيل شده است : -قسمت كوره ها (UNIT 10) -قسمت جداسازي (UNIT15) -قسمت تهيه و ارسال BFWو با فشار HHPبه كوره ها (UNIT 70) فرآيند اين بخش ابتدا به صورت كلي و سپس با اشاره به نام تجهيزات اصلي ، كامل توضيح داده مي شود . شرح كلي : خوراك واحد الفين كه محفوظ نفتا و LPGمي باشد در يك سري مبدل هاي حرارتي گرم شده و بعد از اختلاط با گازهاي برگشتي از بخش COLD SECTION، به كوره ها ارسال مي شود. BFWتهيه شده در قسمت (UNIT 70)فشار مورد نياز را نيز بدست آورده . DLS(بخار رقيق كننده) نيز به منظور كاهش فشار جزئي مواد و نهايتا افزايش فاصله زماني DECOKINGكوره ها به خوراك داخل لوله هاي كوره ها اضافه مي گردد. خوراك مايع و گازي بعد از عمليات كراكينگ حرارتي در كوره ها و بعد ازتبادل حرارتي با BFWدرمبدل هاي حرارتي (TLE)به قسمت جداسازي ارسال مي گردد. در اثر حرارت جذب شده از گازهاي كراكينگ توسط BFW، بخار HHPSتوليد گرديده و به بخش COLD SECTIONجهت بحركت در آوردن توربين هاي كمپرسورها ارسال مي گردد. در چهار برج تقطير قسمت HOT SECTION، از گازهاي حاصل از عمليات كراكينگ در كوره ها ، FUELOILوPGجدا شده و به خارج از واحد ارسال مي گردد . در ضمن آب حاصل از كندانس شدن DLSنيز جداسازي شده و بعد از جدا كردن آب فنل دار داخل آن ، جهت تبديل مجدد آن به DLSمورد استفاده قرار مي گيرد. همچنين در اين قسمت QUENCH WATERو QUNECHOLLبه منظور تبادل حرارتي مبدل هاي مربوطه در بخش COLD, HOTSECTIONجداسازي شده و بعد از تبادل حرارتي مجددا به قسمت جداسازي برگشت داده مي شوند. شرح كامل : حال در ذيل فرآيند واحد به همراه اشاره به
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 18,480 تومان