اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا
برچسب های مهم
پیوند ها
( -- قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 16
مراحل توليد گلوتن: خط توليد گلوتن از سيلوي گندم آغاز مي شود و لازم است ابتدا گندم براساس ويژگي هاي مورد نظر انتخاب شود، بديهي است در اين مورد هر قدر گندم قوي تر و كميت و كيفيت آن بالاتر باشد بهتر است، اما در مواردي كه هدف اصلي توليد نشاسته از گندم باشد نيازي به گندم هاي قوي نيست. پس از گزينش گندم مورد نظر لازم است، آزمون هاي متداول شامل، درصد اختلاط گونه ها، افت مفيد و غير مفيد، رطوبت، و ويژگي هاي آن، سريمانتاسيون خاكستر برروي نمونة آماري گندم مورد نظر انجام گيرد، پس از اين مرحله بايد گندم به نحو مؤثر و بهداشتي تميز شده و ناخالصي هاي مختلف آن مانند قطعات فلزي، سنگ، شن، باقيمانده هاي گياهي، دانه ساير غلات، بذر علف هاي هرز، دانه هاي آسيب ديده و شكسته و به طور كلي تمام مواد غير از دانه هاي يكدست، يكنواخت و سالم گندم حذف شوند. به دنبال اين مرحله دانه هاي گندم شستشو و تميز شده و مراحل مشروط كردن و ساير مراحل تبديل به آرد را گذرانده و براي تبديل آماده مي شوند. لازم به يادآوري آست كه براي نتيجه گيري بهتر، آرد حاصل بايد مدتي حدود دو هفته به حال خود باقي بماند تا ويژگي هاي گلوتن آن اصلاح شود. مرحلة بعد در خط توليد گلوتن از گندم عبارت است از : تهية خمير، براي اين منظور آرد را با آب نمك 1/0 مولار در در دستگاه خمير كن مخلوط كرده و بعد وارد هليس مي كنند. در اينجا خمير ورز داده شده و براي ورود به ترومل آماده مي شود. ترومل يك دستگاه استوانه اي افقي است. به طول حدود 4 متر، قطر حدود 5/1 متر كه داراي شيب ملايمي است كه در آن دوش آب و چنگكهايي وارد تودة خمير شده، آن را كشيده و سطح تماس ورقه هاي خمير را با آب زياد مي كنند و همزمان مقداري آب از راه دوش
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 10,752 تومان