اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا
برچسب های مهم
پیوند ها
کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 19
عنوان بررسی و تأیید شده از سوی انجمن صنایع غذایی سویای آمریکا در مارس 1996 لیست مندرجات عنوان صفحه I- هدف استانداردهای منتخب و داوطلبانه II- تاریخچه اصطلاحات فنی شیر سویا A : تاریخچه B : استانداردهای موجود در کشورهای دیگر C : مجموعه اصطلاحات فنی III – تعریف و رده بندی محصولات شیر سویا A : تعریف شیر سویا B : رده بندی شیر سویا IV : برچسب های تجاری بر روی محصولات شیر سویا A : اطلاعات عمومی B : اصلاحات C : استفاده از برچسب های تاریخ دار D : برچسب هایی جهت اطلاعات نگهداری محصول در یخچال V : راهنمای میکروبیولوژیک برای شیر سویا VI : کمیته استانداردها ساختار اولیه و اصلاح استانداردها هدف استانداردهای منتخب و داوطلبانه : هدف از این استانداردها برای ساخت و برچسب های روی محصولات شیر سویا در ایالت متحده آمریکا عبارتست از : توسعه و ترفیع صادقانه و منصفانه در تعامل با علایق مصرف کننده که خود رعایت حقوق مصرف کننده را به دنبال دارد. ایجاد نوعی تضمین مبنی بر دریافت محصول با کیفیت بالا توسط مصرف کنندگان شیر سویا و محصولات دیگر آ«. ایجاد ثبات و رعایت معیارهای مناسب و مهم در برچسب ها (Lable) بر روی محصول انتشار اطلاعات و اصطلاحات مربوط به صفت تغذیه انجمن صنایع غذایی سویای ایالت متحده آمریکا به تمامی صاحبان صنایع تولید شیر سویا و سایر محصولات از سویا و نیز فروشندگان این محصولات توصیه می نماید که با استانداردهای ارائه شده از سوی این سازمان موافقت نموده و آن را به کار گیرند. توجه : این استانداردها به عنوان ضمیمه های منتخب و داوطلبانه، نیازمندیهایی قانونی و احتیاجات سازمانهای ذیربط و مربوط به امور صنایع غذایی کشور آمریکا را که پیرو قوانیم آن دولت فدرال می باشد را تأمین می نمایند. این
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 8,426 تومان