اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا
برچسب های مهم
پیوند ها
کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 35
آشنايي با عوامل زنده بيماري زا درس بيماريهاي گياهان زينتي درسي و چهار جلسه تشريح ميكنيم. قبل از شروع درس، ابتدا با قارچها، ويروسها، نماتودها، باكتريها و يا بطور كلي عوامل زندهاي كه موجب بيماري در گياهان زينتي ميشود آشنا ميشويد. قارچها و باكتري ها چند هزار سال پيش براي بشر مشخص بودند و از مهم ترين عوامل پوسيدگي و فساد در سطح زمين محسوب ميشوند؛ مخصوصاً دراكوستيمهاي جنگلي يا گلخانهايي از عامل اصلي تجزيه سلولت و ليگنين محسوب ميشوند و عناصري چون نيتروژن، فسفر، پتاسيم، سولفور، آهن، كلسيم، روي، منگزيم را آزاد مي كنند. قارچها به سرعت وارد مواد غذايي ميشوند يا اينكه بعد از مرگ در طبيعت درختان را به يك اكوسيستم معيني هدايت مي كنند و در توليد توده يوماس يا توده زنده دخالت دارند؛ بنابراين اين موجودات محصول تخريب فرآوردههاي چوبي از جمله چوب هاي استفاده شده در ريلهاي راه آهن، تيرك هاي برق، مخابرات و نيرو و همچنين الوارها و درب و پنجره ساختمانهايي كه انسان ها در آن سكونت دارند هستند. قارچها و باكتري ها از مواد مختلف به عنوان غذا استفاده ميكنند و از اين رو قادرند به تعدادي از گياهان زينتي، گياهان جنگلي، گياهان زراعي وباغات حمله ور بشوند. حتي انسان از دست قارچها در منازل در آسايش نيست يعني اگر رطوبت يخچال بالا باشد ميوهجات در داخل آن كپك ميزنند. بنابراين انسان براي حفاظت مواد غذايي خود با روشهاي مختلفي چون شور كردن، خشك كردن، منجمد كردن، اشعه تاباندن، حرارت دادن و نيز استفاده از مواد نگهدارنده يا شيميايي بهره ميگيرد. بعضي از قارچها و باكتريها، مواد سمي را توليد ميكنند
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 9,996 تومان