اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا
برچسب های مهم
پیوند ها
کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 2
نمك را چگونه مصرف كنيم ناخالصيهايي كه با نمك همراه است ميتواند به بروز عوارض نامطلوب در دستگاه گوارش، كليه، كبد و ريه منجر شده و حتي در موارد حاد مانع از جذب آهن و مسموميت شود. كارشناسان تغذيه تاكيد ميكنند كه حداكثر نمك مصرفي هر فرد روزانه دو تا سه گرم باشد و از پنج گرم در روز تجاوز نكند و حتما از نمك تصفيه شده يد دار استفاده شود. نمك نام متداول كلرور سديم است و شايد بتوان گفت اين بلورهاي شورمزه يكي از نخستين مواد نگهدارندهاي است كه بشر آن را به دليل خواص ضد ميكروبي و جلوگيري از فساد و به دليل بهبود طعم از دير باز به مواد غذايي خود افزوده است. نغمه تشكري يكي از كارشناسان تغذيه وزارت بهداشت روز يكشنبه در گفت و گويي با خبرنگار علمي ايرنا در اينباره ميگويد : نمك در طبيعت به دو صورت محلول در آب و جامد ( معادن نمك) موجود است. هنگام استخراج نمك از آبهاي شور و معادن، ناخالصيهايي وارد آن ميشود كه براي سلامتي انسان بسيار مضر است. ناخالصيهاي نمك: اين كارشناس تغذيه ميگويد از جمله مهمترين ناخالصيهاي همراه با نمك ميتوان به شن،ماسه،خاك،مواد آلايندهاي كه براي استخراج نمك استفاده ميشود، مواد محلول همچون سولفات كلسيم و منيزيم و بالاخره فلزات سنگين همچون سرب ، جيوه، ارسنيك و كادميوم و؟اشاره كرد . مصرف اين ناخالصيها كه همراه با نمك است ميتواند به بروز عوارض نامطلوب در دستگاه گوارش، كليه، كبد و ريه منجر شده و حتي در موارد حاد مانع از جذب آهن و مسموميت شود. راه حل استفاده از نمك تصفيه شده يد دار است : تشكري يكي از راههاي بسيار مناسب براي جلوگيري از ورود اين مواد به داخل غذاهاي مصرفي را استفاده از نمك تصفيه شده بيان ميكند. يعني نمكي كه در آن با روش تبلور دوباره ناخالصيهاي محلول و نامحلول آن حذف شده و كاملا بهداشتي شده است. او ميگويد آنچه در صنعت براي
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 2,000 تومان