اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا
برچسب های مهم
پیوند ها
کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 33
خوراکها از سبزیجات و قارچ ها خوارک سبزیجات تمام سال لازمه میز غذا بود. این امر برحسب اتفاق نبود، بلکه مشروط بر نقش کامل سبزیجات در تغذیه انسانهاست و وظایف گوناگونی که انجام می دهند. سابقاً تمام سبزیجات منبع کربوهیدارت و مواد معدنی و ویتامین ها بودند. ویژگی منحنی آنها ویتامین C است. متاسفانه قسمت اعظم ویتامین ها در اثر پخت از بین می رود. (بطور مثال؛ سیب زمینی پاک شده حدود 30% ، هویج فرنگی 50% ، شلغم 40% ، کلم پخته 7%) اما این اتلاف را می توان به هنگام تهیه خوراک با اضافه کردن جعفری خرد شده، شوید و ماهی شور جبران کرد و همنین ترکیبات تازه ای از مخلفات خوراکی ها مانند خیار تازه، گوجه فرنگی و گل کلم خام و غیره ... محتویات در سبزیها خانگی و نانها در کمک به ترشح شیره معده نقش دارند. مخصوصاً خوراکهای سبزیجات برای انسان ها ضروری است، اساساً شیوه زندگی متحرک، با وجود سبزیجات به نحوی در مبادله است و انجام این اورگانیزم اساسی است. مخلفات خوراکی از سبزیجات با گوشت چرب و خوراک ماهی فوق العاده است. در آخر چربی به لوله گوارش می رسد و سبزی ها هاضمه را فعالتر می سازد. خوراک سبزیجات در تقویت تعادل ترشحات اسیدی و قلیایی کمک می کند. بطور مثال؛ برای تامین ارتباط نرمال اسیدی و قلیایی عناصر در سازمان باید در صبحانه ژانبون آماده و قرار گیرد. علاوه بر این ها مخلفات خوراکی از سیب زمینی پخته، و گوشت گاو سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده همراه با سالاد برگ و گوجه فرنگی و خیار . خلاصه، یادآوری بعدی درباره درمانی خود سبزیجات است. همچنین کلم خام و ترش نه تنها اشتها را افزایش می دهد بلکه عملکرد مسهل را آسان می کند. همچنین شیره معده تازه خاصیت آنتی میکروبها و ضد میکروبها را قوی می کند. خیارها اشتها را بر می انگیزند و خاصیت مسهل شدن دستگاه گوارش را بالا می برند
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 16,632 تومان