اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا
برچسب های مهم
پیوند ها
کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 4
پنير مهم ترين مواد معدني پنير ، كلسيم و فسفر مي باشد.بسياري از انواع پنير به دليل كلسيم داراي پتاسيم نيز مي باشد .ويتامين هاي قابل حل در چربي و پنير عبارتند از: A.D.K.E و ويتامين هاي قابل حل در آب، ويتامين هاي گروه B را شامل مي شوند.از آنجايي كه پنير فاقد ئيدرات كربن است بطور معمول تنها مصرف نمي شود بلكه مصرف آن با كربو هيدراتهايى مانند نان و سيب زميني همراه است. انواع پنير، تاريخچه و خصوصيات آنها / پنيرها را ميتوان به دو دسته كلي طبيعي و پروسس (عملآوري شده يا فرآوري شده) تقسيم كرد: پنیرهای طبیعی پنیرهای طبیعی به علت گذراندن دوره رسیدن، دارای پروتئین های آزاد و سهل الهضم میباشند. پنیر های پروسس: 1) پنیر پروسس دو بار پاستوریزه میگردد و پروتئينهاي آن، قابليت جذب بالاتري پيدا ميكنند همچنين از نظر بهداشتی در سطح بالایی قرار دارد.2) تقسیم بندی پنیرهای پروسس بر اساس نوع ماده افزودنی به پنیر صورت میگیرد.3) پنیرهای پروسس زمان رسیدن را نمیگذارنند و پس از بسته بندی به مصرف میرسند. تعدادي از معروفترين پنيرهاي دنيا در زير آمدهاست: پنیر پارمسان نوعی پنیر طبيعي سفت است که آن را پخته اند، اما فشردهاش نکردهاند. نام اصلی این پنیر Parmigiano-Reggiano میباشد که پس از بوجود آمدن نواحی پارما (Parma) و رجیوامیلیا (Reggio Emilia) در ایتالیا، پنیری به این نام ایجاد شد. به پنیرهایی که شبیه به پنیر این نواحی باشند، ولی در سایر نقاط تهیه شوند، پنیر پارمسان اطلاق میشود. این نوع پنیر را از شیر تازه گاو که بلافاصله پس از دوشیدن، جمع آوری شده و همچنین مقداری از چربی موجود در آن را گرفتهاند، تهیه میکنند. برای تهیهی این پنیر به روش سنتی، خوراک گاوها
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 2,016 تومان