اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا
برچسب های مهم
پیوند ها
کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 5
سس مايونز از آن چيزهايي است كه به محض شروع رژيم هاي لاغري، خوردن آن حرام مي شود. افراد چاق هميشه با حسرت به آن نگاه ميكنند وبه افراد لاغري كه ميتوانند با خيال راحت در سالادشان از آن استفاده ميكنند، غبطه ميخورند. اما آيا واقعا سس مايونز تا اين حدخطرناك است و آيا غير از ضرر چيز ديگري هم دارد؟ اختراع بزرگ فرانسويهاداستانهاي ضد و نقيضي در مورد چگونگي پيدايش اين سس وجود دارد ولي بسياري از صاحبنظران علم آشپزي معتقدند كه اولين بار اين سس به صورت مخلوطي از زرده تخممرغ و روغن در فرانسه تهيه شد. گفته ميشود كه آرماند پلسيس و دوك ريشيليو، آشپزهاي فرانسوي در سال 1756، اين سس را در محلهاي به نام <مائون>تهيه كردند و به همين دليل، به آن <مائونز> به معناي سس تهيه شده در<مائون> ميگفتند كه بعدها، به <مايونز>تغيير يافت. البته ماريا آنتوني، آشپز و نويسنده كتابهاي آشپزي در فرانسه ميگويد، اين كلمه از لغت >Manger< گرفته شد. اين كلمه به معناي تهيه شده با دست است. به هر حال دعواي تاريخي بر سر مخترع اين چاشني لذيذ ادامه دارد و حتي ايتالياييها ادعا ميكنند اين سس شبيه تركيبي است كه در روم باستان از مخلوط روغن زيتون و تخم مرغ تهيه ميشده است.سرمايهدار سس فروش در سال 1910، همسر يك آلماني مهاجر در نيويورك، براي فروش بيشتر مغازه ساندويچفروشي همسرش، سسي را تهيه كرد. ريچارد هلمان، همسر اين خانم، از اين سس بر روي سالاد و ساندويچهايش ميريخت و آنها را به مشتريانش عرضه مي كرد. به دنبال رونق اغذيهفروشيش، هلمان محصولات خود را كم كم به مناطق ديگر اين شهر و بعدها به شهرهاي اطراف فرستاد. البته او درجا نزد و به تدريج در طعم سس خود تنوع ايجاد كرد و به دور ساندويچها و همه غذاهايي كه از اين سس داشتند روبان آبي رنگي پيچيد. در سال 1912، او سس خود
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 3,326 تومان