تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

دوستان این فروشگاه جهت ارائه خدمات در زمینه مقالات،جزوات،تحقیقات و پایان نامه ها افتتاح شده است.کیفیت محصولات ملاک اصلی ما میباشد لطفا در مورد هر محصول نظرات خود را بیان نمایید تا دوستان شما نیز بتوانند از آن استفاده نمایند هیچ گونه نظری در سایت حذف نخواهد شد حتی نظرات منفی


اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دسته بندی سایت

پرفروش ترین ها

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا

برچسب های مهم

پیوند ها

نظرسنجی سایت

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 446
  • بازدید دیروز : 2037
  • بازدید کل : 7824850

ويژگي هاي گندم دروم 13 ص


فرمت فایل: ورد - Word Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 13
ويژگي هاي گندم دروم : گونه اي است به رنگ زرد كهربايي ،كمي براق با وزن هكتو ليتر(حدود 81)، شيشه اي وسخت با گلوتن مرغوب كه در تجارت به اساميLeeds -Hercules, wells-Rolette وغيره معروف است و زير گونه هاي آن به سه دسته به شرح ذيل تقسيم مي شود: 1- گندم دروم سخت كهربايي 2- گندم دروم كهربايي 3- گندم دروم عادي در كشور م در گذشته اين گونه كشت نشده امّا اخيراَ موسسه اصلاح بذر و نهال بررسي هايي را به منظور توليد آن در كشور آغاز كرده. آرد : با در نظر گرفتن اينكه از سيستم هاي مختلفي براي آسياب كردن گندم استفاده مي شود مي توان چنين نتيجه گرفت آرد حاصل از اين سيستم ها از نظر تركيب و به خصوص از نظر ميزان آندوسپرم ، جوانه، پوسته وحالت گرانولي ذرات متفاوت است و بنابراين محصول حاصل از آنها از جنبه يرنگ و ساير خصوصيات پخت با هم ديگر فرق مي كند. از طرفي براي توليد فرآورده هاي گوناگون آردهاي متفاوتي لازم است از اين رو، استاندارد كردن آرد براي فرآورده‌هاي مختلف ضروري و اجتناب ناپذير است آرد مورد استفاده در ماكاروني سمولينا مي باشد كه در كارخانه ي آشناي بجنورد از آرد نول استفاده‌مي‌كنند و كلاَ در كارخانه‌هاي ماكاروني ايران2 كارخانه بيشتر از آرد سمولينا استفاده‌نمي‌كنند. سمولينا : سمولينا ماده‌ي اوليه‌ي اصلي ماكاروني است كه در اين صنعت مورد استفاده قرار مي گيرد، اين آرد بايد فقط از گندم سخت تهيه شود. واريته بهترين گندم موجود براي اين منظورمي باشداين واريته اولين بار در روسيه به عمل آمد. دانه ي دروم در سال 1900 توسطCarleton به ايالت متحده‌ي آمريكا وارد شد. در ايالت متحده توليد گندم سخت به سرعت افزايش يافت بطوريكه درسال 1996 ميزان توليد بالغ بر2 ميليون تن گرديد. اين واريته به مقياس وسيعي در روسيه، شمال آفريقا ، قسمت جنوبي ايالت كشت مي شود. براي تهيه فرآورده هاي مختلف ماكاروني درجه يك سمولينا بايد منحصراَ از گندم دروم باشديا

قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 6,552 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۹ تیر ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 285

مطالب تصادفی

  • ربات معامله گر پاکت آپشن
  • جزوه آموزشی نرم افزار Clemex- مهندسی مواد
  • مبانی مردم شناسی - انسان شناسی فرهنگی - دانیل بیتس، فرد بلاگ - ترجمه ثلاثی- پیام نور - pdf
  • اصول طراحی سیستم روشنایی طبیعی
  • سمینار درس ابزار دقیق

فروشگاه جزوه تحقیق پاورپوینت