امروز شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا
برچسب های مهم
پیوند ها
کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 184
فهرست مطالب فصل اول مقدمه 3 چکیده نتایج بررسیهای طرح تولید همبرگر 4 فصل دوم پروسه تولید 46 روش های مختلف تولید و انتخاب بهترین روش 49 مواد اولیه و افزودنی 51 فصل سوم بررسی های و برآوردهای فنی 55 ویژگی ها و مشخصات فنی همبرگر 59 ماشین آلات و تجهیزات خط تولید 61 مشخصات ماشین آلات وتجهیزات ، تاسیسات عمومی 68 محاسبه سطح زیر بنا و مساحت زمین 84 نیروی انسانی مورد نیاز 91 فصل چهارم کانون های مصرف وکالاهای رقیب 94 بررسی بازار و قیمت فروش 101 ظرفیت و برنامه تولید 104 فصل پنجم بررسی های مالی و تعیین شاخصهای اقتصادی طرح تولید همبرگر توسط نرم افزار کامپیوتری 111 میزان و قیمت مواد اولیه مورد نیاز 154 جمع بندی نتایج بررسیهای اقتصادی طرح تولید همبرگر 168 همبرگر يكي از فراورده هاي گوشتي بوده كه از طريق فرمولاسيون و اختلاط مواد اوليه مجار حاصل مي شود . فرآيند تهيه همبرگر كاملاً ساخته شده ابوده و مهترين مرحله آن آماده سازي مواد و اختلاط آنها مي باشد . نكته بسيارمهم در مورد صنايع غذايي و به ويژه همبرگر كه داراي مصرف عمومي بوده ، رعايت بهداشت و كنترل كيفيت است.جهت كنترل كيفيت صحيح بايد مواد اوليه ، مراحل مختلف فرايند توليد و در نهايت مصول بطور مستمرو مطابقاستاندارد آزمايش و بررسي شوند . وضعيت محصول از لحاظ ارزش غذائي ، بهداشت و قيمت تمام شده در ارتباط مستقيم با
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 92,736 تومان