تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

دوستان این فروشگاه جهت ارائه خدمات در زمینه مقالات،جزوات،تحقیقات و پایان نامه ها افتتاح شده است.کیفیت محصولات ملاک اصلی ما میباشد لطفا در مورد هر محصول نظرات خود را بیان نمایید تا دوستان شما نیز بتوانند از آن استفاده نمایند هیچ گونه نظری در سایت حذف نخواهد شد حتی نظرات منفی


اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دسته بندی سایت

پرفروش ترین ها

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا

برچسب های مهم

پیوند ها

نظرسنجی سایت

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 368
  • بازدید دیروز : 655
  • بازدید کل : 8459174

کارآفرینی شكر و نيشكر در جهان 98 ص


فرمت فایل: ورد - Word Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 6
فهرست مطالب عنوان صفحه مقدمه و هدف 1- كليات 1-1- توليد شكر و نيشكر در جهان ...............................................................9 1-2- توليد شكر و نيشكر در ايران ................................................................10 1-2-1- نيشكر كاري در ايران ......................................................................10 1-2-2- توليد شكر نيشكري در ايران ..........................................................11 1-3- نيشكر كاري در خوزستان ...................................................................12 1-4- كشت و صنعت كارون ......................................................................14 2- تركيب شيميايي نيشكر 2-1- مواد آلي غير از ساكاروز ...................................................................19 2-2- اسيد هاي آلي ..................................................................................20 2-3- تركيبات غير آلي ..............................................................................20 2-4- تركيبات ازت دار .............................................................................20 3- فرايند توليد شكر از نيشكر مقدمه 3-1- برداشت نيشكر ...............................................................................21 3-1-1- مواد زائد همراه ني .....................................................................23 3-2- آماده سازي ني ............................................................................24-25 3-2-1- شستشوي ني .............................................................................25 3-2-2- خرد كردن ني ............................................................................25 3-3- عصاره گيري ..................................................................................26 عنوان......................................................................................................... صفحه 3-4- زلال كردن...........................................................................................26 3-5- صافي هاي خلاء..................................................................................27 3-6- تبخير كننده ها.....................................................................................27 3-7- تبلور .................................................................................................27 3-8- سانتريفوژ ...........................................................................................27 4- تركيبات شربت نيشكر .............................................................................28 4-1- پلي ساكاريدها ....................................................................................28 4-1-1- لوان ................................................................................................29 4-1-2- پكتين .............................................................................................29 4-1-3- سلولزان ..........................................................................................29 4-1-4 نشاسته .............................................................................................29 4-1-5- دكستران ........................................................................................31 4-1-5-1- مشخصات فيزيكي شيميايي دكستران...........................................31 4-1-5-2

قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 3,024 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۷ تیر ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 405

مطالب تصادفی

  • ربات معامله گر پاکت آپشن
  • جزوه آموزشی نرم افزار Clemex- مهندسی مواد
  • مبانی مردم شناسی - انسان شناسی فرهنگی - دانیل بیتس، فرد بلاگ - ترجمه ثلاثی- پیام نور - pdf
  • اصول طراحی سیستم روشنایی طبیعی
  • سمینار درس ابزار دقیق

فروشگاه جزوه تحقیق پاورپوینت