اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا
برچسب های مهم
پیوند ها
کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 6
فهرست مطالب عنوان صفحه مقدمه و هدف 1- كليات 1-1- توليد شكر و نيشكر در جهان ...............................................................9 1-2- توليد شكر و نيشكر در ايران ................................................................10 1-2-1- نيشكر كاري در ايران ......................................................................10 1-2-2- توليد شكر نيشكري در ايران ..........................................................11 1-3- نيشكر كاري در خوزستان ...................................................................12 1-4- كشت و صنعت كارون ......................................................................14 2- تركيب شيميايي نيشكر 2-1- مواد آلي غير از ساكاروز ...................................................................19 2-2- اسيد هاي آلي ..................................................................................20 2-3- تركيبات غير آلي ..............................................................................20 2-4- تركيبات ازت دار .............................................................................20 3- فرايند توليد شكر از نيشكر مقدمه 3-1- برداشت نيشكر ...............................................................................21 3-1-1- مواد زائد همراه ني .....................................................................23 3-2- آماده سازي ني ............................................................................24-25 3-2-1- شستشوي ني .............................................................................25 3-2-2- خرد كردن ني ............................................................................25 3-3- عصاره گيري ..................................................................................26 عنوان......................................................................................................... صفحه 3-4- زلال كردن...........................................................................................26 3-5- صافي هاي خلاء..................................................................................27 3-6- تبخير كننده ها.....................................................................................27 3-7- تبلور .................................................................................................27 3-8- سانتريفوژ ...........................................................................................27 4- تركيبات شربت نيشكر .............................................................................28 4-1- پلي ساكاريدها ....................................................................................28 4-1-1- لوان ................................................................................................29 4-1-2- پكتين .............................................................................................29 4-1-3- سلولزان ..........................................................................................29 4-1-4 نشاسته .............................................................................................29 4-1-5- دكستران ........................................................................................31 4-1-5-1- مشخصات فيزيكي شيميايي دكستران...........................................31 4-1-5-2
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 3,024 تومان