تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

دوستان این فروشگاه جهت ارائه خدمات در زمینه مقالات،جزوات،تحقیقات و پایان نامه ها افتتاح شده است.کیفیت محصولات ملاک اصلی ما میباشد لطفا در مورد هر محصول نظرات خود را بیان نمایید تا دوستان شما نیز بتوانند از آن استفاده نمایند هیچ گونه نظری در سایت حذف نخواهد شد حتی نظرات منفی


اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دسته بندی سایت

پرفروش ترین ها

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا

برچسب های مهم

پیوند ها

نظرسنجی سایت

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1421
  • بازدید دیروز : 1349
  • بازدید کل : 7834964

مزایای مثبت گوشت ماهی


فرمت فایل: پاورپوینت - ppt Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد اسلاید : 30
مزایای مثبت گوشت ماهی میزان اسیدهای امینه شبیه گوشتهای دیگر ولی قابلیت هضم پذیری آن بالاتر حدود 90% بسته به تازه گی و نحوه نگهداری هضم پروتئین به 97-99% میرسد غنی از مواد معدنی مانند فسفر، کلسیم، ید و فلوئور میباشد مزایای مثبت گوشت ماهی 4.سرشار از ویتامین بخصوص ویتامین های محلول در چربی در ماهیان چرب بخصوص ویتامین A 5. حاوی اسید چرب با بیش از سه باند مضاعف  < 20 g fish/day  > 20 g fish/day ارتباط بین مصرف گوشت ماهی و ابتلا به بیماری قلبی چرا پرورش مصنوعی ماهیان افزایش تقاضا به علت خصوصیات جذاب گوشت ماهی کاهش ذخایر طبیعی ماهیان به عنوان مثال تاس ماهیان و ماهی آزاد دریای خزر برخی علل کاهیش ذخایر آبزیان الف . آلودگی آب فاضلاب صنعتی شامل عناصر سمی مانند جیوه، مس، روی، کادمیوم تشعشعات هسته ای توسط پلانکتونها جذب شده و به ماهی منتقل گردد آلودگی حرارتی نیروگاهها باقیمانده سموم کشاورزی و مواد شوینده ب. ایجاد سد و پل بر روی رودخانه ها برخی علل کاهش ذخایر آبزیان مانع مهاجرت ماهی به بالای رودخانه تخلیه رسوبات در روخانه باعث کشته شدن ماهیان برخی علل کاهش ذخایر آبزیان ج . صید بی رویه به علت پیشرفت تکنولوژی د. خشک شدن مناطق تخم ریزی محاسن اساسی پرورش ماهی نسبت به جانوران خشکزی وزن مخصوص ماهی نزدیک به آب میباشد ماهی حیوان خونسرد میباشد ضریب تبدیل غذایی بهتر نسبت به مرغ و گاو وگو سفند ضریب تبدیل غذایی ماهی 1-1.5،مرغ 2.5وگوسفند حدود 5 محاسن اساسی پرورش ماهی نسبت به جانوران خشکزی تقسیم بندی تکثیر و پرورش ماهی پرورش ماهیان سرد آبی پرورش ماهیان سرد آبی گونه های اصلی مورد پرورش گونه های اصلی مورد پرورش گونه های اصلی مورد پرورش پرورش ماهیان گرم آبی اختصاصات کلی گونه های اصلی مورد پرورش گونه های اصلی مورد پرورش گونه های اصلی مورد پرورش گونه های اصلی مورد پرورش گونه های اصلی مورد پرورش گونه های اصلی مورد پرورش گونه های اصلی مورد پرورش پرورش گونه های دریایی پرورش گونه های دریایی پرورش گونه های دریایی پرورش گونه های دریایی پرورش گونه های دریایی

قسمتی از متن بالا پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 13,650 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۴ تیر ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 254

مطالب تصادفی

  • ربات معامله گر پاکت آپشن
  • جزوه آموزشی نرم افزار Clemex- مهندسی مواد
  • مبانی مردم شناسی - انسان شناسی فرهنگی - دانیل بیتس، فرد بلاگ - ترجمه ثلاثی- پیام نور - pdf
  • اصول طراحی سیستم روشنایی طبیعی
  • سمینار درس ابزار دقیق

فروشگاه جزوه تحقیق پاورپوینت