تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

دوستان این فروشگاه جهت ارائه خدمات در زمینه مقالات،جزوات،تحقیقات و پایان نامه ها افتتاح شده است.کیفیت محصولات ملاک اصلی ما میباشد لطفا در مورد هر محصول نظرات خود را بیان نمایید تا دوستان شما نیز بتوانند از آن استفاده نمایند هیچ گونه نظری در سایت حذف نخواهد شد حتی نظرات منفی


اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دسته بندی سایت

پرفروش ترین ها

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا

برچسب های مهم

پیوند ها

نظرسنجی سایت

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1472
  • بازدید دیروز : 1221
  • بازدید کل : 7827097

سکنجبین


فرمت فایل: پاورپوینت - ppt Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد اسلاید : 39
بسم الله الرحمن الرحیم سکنجبین معرفی سکنجبین: معرب سک انگبین (کبیر)!!! سک آهن آهن محلول در سرکه معرب سرکه انگبین (صالحی، شیخ داوود) تاریخچه از جمله ترکیب های قدیمی فیثاغورث ماءالعسل بقراط ماءالقراطن (کبیر) صالحی مخترع: بقراط حکیم شیخ الرئیس: سکنجبین را حکمای فرس ساخته اند صفات پایه شراب سرکه اجزای سرکه: ارضی: بارد، قابض، لطیف مائی: غالب، نفاذ، غواص، مقطع ناری: حاد، حریف منافع کلی رفع تشنگی ساکن کردن صفرا تر کردن کام و دهان منافع کلی (ادامه) تفتیح سده های اندام درونی بیرون راندن خلط رقیق از رگ پاک کردن گذرهای دم زدن معایب کلی تشدید بیماری های اعصاب ایجاد مشکل در اندام های عصبی تضعیف باه هلاکت در مسحوج الأمعاء و مجدور و مسعول معایب کلی (ادامه) نوع بسیار ترش: 1. تشدید سرفه 2. بردن صفرای شور و تیز به امعاء و احشاء تنوع سکنجبین بر حسب زمان، مکان، قبض و مزاج، جهت از بین بردن و یا تقطیع اخلاط و حفظ صحت و ازاله امراض 1260 نوع سکنجبین 600 نوع اشربه تنوع سکنجبین (ادامه) بر اساس اجزاء پایه: حلو حامض بر اساس تغییر درصد اجزاء پایه بر اساس سایر اجزاء تنوع اجزاي اصلي الف) بقراط عسل بوعلی شکر دوشاب و مثلث ( میفختج ) ب) سرکه، تمر هندی، نارنج، آب اترج، لیمو، تفاح حامض و سفرجل حامض تنوع بر اساس درصد اجزاي اصلي اگر مزاج یا زمان سرد باشد : ربع حامض اگر مزاج یا زمان معتدل باشد: دو ثلث حامض سرکه و عسل به طور مساوی: گرم است به اعتدال برای امراض بلغمی، تفتیح سده ها، تقویت معده و جگر و تب های مرکبه سرکه و قند به طور مساوی: مایل است به سردی تفتیح سده ها، دافع تشنگی، قاطع صفرا و در امراض طحال، معده و کبد انواع سکنجبین ساده بزوری بزوري (ادامه) بزوري (ادامه) بزوري (ادامه) بزوری و اصولی عسلی(اکسومالی) سفرجلی عنصلی عنصلی مرکب ترتیب شرب سکنجبین طريقه ساخت اصول كلي اصول كلي (ادامه) اصول كلي (ادامه) سکنجبین عنصلی سکنجبین عنصلی مرکب سکنجبین بزوری معتدل سکنجبین بزوری معتدل سکنجبین بزوری معتدل دیگر سکنجبین بزوری معتدل دیگر سکنجبین بزوری حار سکنجبین بزوری حار

قسمتی از متن بالا پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 17,745 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳ تیر ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 294

مطالب تصادفی

  • ربات معامله گر پاکت آپشن
  • جزوه آموزشی نرم افزار Clemex- مهندسی مواد
  • مبانی مردم شناسی - انسان شناسی فرهنگی - دانیل بیتس، فرد بلاگ - ترجمه ثلاثی- پیام نور - pdf
  • اصول طراحی سیستم روشنایی طبیعی
  • سمینار درس ابزار دقیق

فروشگاه جزوه تحقیق پاورپوینت