تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

دوستان این فروشگاه جهت ارائه خدمات در زمینه مقالات،جزوات،تحقیقات و پایان نامه ها افتتاح شده است.کیفیت محصولات ملاک اصلی ما میباشد لطفا در مورد هر محصول نظرات خود را بیان نمایید تا دوستان شما نیز بتوانند از آن استفاده نمایند هیچ گونه نظری در سایت حذف نخواهد شد حتی نظرات منفی


اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دسته بندی سایت

پرفروش ترین ها

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا

برچسب های مهم

پیوند ها

نظرسنجی سایت

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 386
  • بازدید دیروز : 1349
  • بازدید کل : 7833929

دیکروسیلوم دندریتیکوم


فرمت فایل: پاورپوینت - ppt Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد اسلاید : 11
دیکروسیلوم دندریتیکوم دیکروسیلوم دندریتیکوم در گوسفندان و سایر علفخواران انتشار جهانی دارد. موارد تک گیر عفونت انسانی با این گرم گزارش شده است. کرم با این وجوه مشخص می شود: (1)شکل باریک، تیغه ای، تخت، بدون خار و با اندزاه ی 15ـ 5 میلی متر در 5/2 ـ 5/1 میلی متر (2) دو بیضه ی قطعه ای که به صورت مورب نسبت به یکدیگر و در قدام تخمدان کوچک و نیمه کروی قرار گرفته اند و (3) رحم بسیار پیچ خورده در 2/3 خلفی بدن کرم . تخم قهوهای تیره، با پوسته ی ضخیم و دریچه دار کرم حاوی میراسیدیوم کاملا رشد یافته ای است. میزبان قطعی اصلی، گوسفند است. اولین میزبانان واسط، حلزونهای خاکی هستند که تخم ترماتود را می خوردند. تخمها در روده حلزون باز شده و میراسیدیوم با دگردیسی خود نسلهای اسپوروسیست و سرکر را به وجود می آورد. سرکرها به صورت گروههای 300 ـ 200 تایی در توده های لعابداری که مواد ترشحی حفره ی تنفسی حلزوم هستند، تجمع می یابند. حلزونها در حال خزیدن، این توده های لعاب دار را بر روی سبزیجات بر جای می گذارند و توده ها توسط مورچه هایی که در جستجوی غذا هستند، به ویژه فورمیکا فوسکا خورده شده و در بدن آنها سرکر داخل کیست شده و متاسرکر را به وجود می آورد. با خورده شدن مورچه توسط میزبان قطعی، متاسرکر از کیست خارج شده و وارد دیواره ی روده می گردد و احتمالاً از طریق سیستم باب به کبد و مجاری صفراوی می رسد. انگل در حیوانات باعث بزرگی مجاری صفراوی، هیپرپلازی اپی تلیوم صفراوی، تشکیل بافت همبند فیبروز در اطراف مجاری، تحلیل سلول های کبدی و سرانجام در عفونتهای شدید، سیروز کبدی می گردد. تغییرات کبد در انسان، که معمولا دچار عفونت خفیف می شود، چندان بارز نیستند علایم بیماری در انسان شامل اختلالات گوارشی، نفخ، استفراغ، کولیک صفراوی، یبوست مزمن یا اسهال بوده و مسمومیت، خفیف تر از فاسیولیازیس است. تشخیص با مشاهده تخم انگل در مدفوع صورت می گیرد. درمان شبیه کلونورکیازیس است. روش مؤثری برای کنترل عفونت وجود ندارد.

قسمتی از متن بالا پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 5,005 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳ تیر ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 245

مطالب تصادفی

  • ربات معامله گر پاکت آپشن
  • جزوه آموزشی نرم افزار Clemex- مهندسی مواد
  • مبانی مردم شناسی - انسان شناسی فرهنگی - دانیل بیتس، فرد بلاگ - ترجمه ثلاثی- پیام نور - pdf
  • اصول طراحی سیستم روشنایی طبیعی
  • سمینار درس ابزار دقیق

فروشگاه جزوه تحقیق پاورپوینت