تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

دوستان این فروشگاه جهت ارائه خدمات در زمینه مقالات،جزوات،تحقیقات و پایان نامه ها افتتاح شده است.کیفیت محصولات ملاک اصلی ما میباشد لطفا در مورد هر محصول نظرات خود را بیان نمایید تا دوستان شما نیز بتوانند از آن استفاده نمایند هیچ گونه نظری در سایت حذف نخواهد شد حتی نظرات منفی


اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دسته بندی سایت

پرفروش ترین ها

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا

برچسب های مهم

پیوند ها

نظرسنجی سایت

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1181
  • بازدید دیروز : 1349
  • بازدید کل : 7834724

تغذيه و بيماريهای قلبی عروقی


فرمت فایل: پاورپوینت - ppt Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد اسلاید : 23
تغذيه و بيماريهای قلبی عروقی شيوه زندگی در حال گذر است رشد زندگي شهرنشيني باعث تغيير الگوي مرگ و مير از بيماري هاي واگير به بيماري هاي غير واگير شده است. افزايش فزاينده استرس هاي شهري كاهش فعاليت بدني به دليل تغيير الگوي زندگي افزايش چاقي به دليل افزايش رفاه مردم و دسترسي بيشتر به غذا تغيير الگوي مصرف نتايج نامطلوب: عادات بد غذاي بيماري‌هاي قلبي-عروقي حمله مغزي ديابت سرطان يكي از مهمترين مداخلات آموزشي براي اصلاح شيوه زندگي شناخت گروههاي غذايي بر اساس هرم تغذيه سالم Five servings of Fruits and Veggies مصرف بیشتر سبزیجات تازه مصرف بیشتر میوه جات تازه چربی اشباع و اسيد چرب ترانس: در بدن تبدِِِِیل به LDL شده سبب بالا رفتن کلسترول خون میشود معمولا در چربی های حيوانی و يا در روغن های گياهی جامد وجود دارد. جايگزِينی آن باروغن گياهی غير اشباع منجر به کاهش قابل توجه در کلسترول خون و خطر بيماری های عروق کرونر قلب خواهد شد. روغن نباتي جامد به دليل دارا بودن اسيدهاي چرب اشباع بالا و اسيدهاي چرب ترانس كه در جريان هيدروژناسيون توليد مي شود براي سلامتي مضر است. كاهش 2% اسيد چرب ترانس دريافتي در رژيم غذايي خطر بيماريهاي قلبي و عروقي را 25% كاهش مي دهد. طبق توصيه سازمان جهاني بهداشت حداكثر 30% كل انرژي دريافتي روزانه مي تواند از روغن و چربي تامين شود. همچنين اسيدهاي چرب اشباع حداكثر 10% و اسيدهاي چرب ترانس حداكثر 1% از كل انرژي دريافتي رژيم غذايي روزانه را مي تواند تامين كنند.   منابع اسيدهاي چرب غير اشباع مطالعات زيادی تاثير مصرف مواد غذايی حاوی فلاونوئيدها را در پيشگيری از بيماريهای قلبی عروقی نشان داده است : مصرف زيتون در منطقه مديترانه مصرف انگور ياقوتی در فرانسه مصرف چای و ماهی در ژاپن تاثير مواد غذايی بر کاهش بيماريهای قلبی و عروقی فيبرها دريافت روزانه 35 -21 گرم توصيه شده است فيبرهای محلول جذب کلسترول را تا35 درصد کاهش مي دهند. مهمترين منابع غذايی فيبرهای محلول : حبوبات : لوبيا عدس و نخود ميوه ها : گلابی ، سيب ، زغال اخته و ... آجيل جو دوسر عوامل موثر بر فشار خون : Try Not to Add Extra Salt to Foods توصیه های انجمن قلب مصرف پتاسیم (نیاز یک فرد بالغ و سالم 16000-2000 میلی گرم) مصرف کلسیم (نیاز یک فرد بالغ و سالم 1200-800 میلی گرم) مصرف منیزیم (نیاز یک فرد بالغ و سالم 400-200 میلی گرم) مصرف منیزیم (نیاز یک فرد بالغ و سالم 400-200 میلی گرم) توصيه‌هاي مفيد تغذیه ای: با تشکر از توجه شما

قسمتی از متن بالا پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 12,558 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 339

مطالب تصادفی

  • ربات معامله گر پاکت آپشن
  • جزوه آموزشی نرم افزار Clemex- مهندسی مواد
  • مبانی مردم شناسی - انسان شناسی فرهنگی - دانیل بیتس، فرد بلاگ - ترجمه ثلاثی- پیام نور - pdf
  • اصول طراحی سیستم روشنایی طبیعی
  • سمینار درس ابزار دقیق

فروشگاه جزوه تحقیق پاورپوینت