اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا
برچسب های مهم
پیوند ها
کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد اسلاید : 26
1 بررسی خواص نوری و کاربرد آن در کشاورزی 2 اصول پايه نور نور= انرژی مستقيم تبديل به گرمامي شود. تابش نور به يک سطح ، سطح را گرم می کند. گرما= انرژی نور = پديده الکترومغناطيس خصوصيات الکترومغناطيس دارد (امواج راديويی). جريان الکتريسيته دارای فرکانس Hz60 و طول موج زياد می باشند. نور قابل رويت رفتاری شبيه ذرات دارند(فوتونها). ◄ ◄ 3 شيمی- نور نور ممکن است جذب شده و در واکنشهای شيميايی به صورت محرک شرکت کند مانند فتوسنتز گياهان که در اين حالت فرکانس وطول موج بايد در محدوده مشخصی باشد تا در واکنش دخالت کند.بعضی مکانيزمها بايد وجود داشته باشند تا اجازه بدهند که واکنش اتفاق بيفتد که عبارتند از: کلروفيل ساختارهای شيميايی وفيزيکی گياه 4 طيفهای الکترومغناطيسی: پرتوهای الکترو مغناطيسی که به شکل امواج انتقال داده می شوند ، رابطه بين طول موج وفرکانس آنها به صورت زير است: درانتهای طيف امواج وگاما با کمترين طول موج و بيشترين فرکانس می باشند سرعت نور در خلأ 5 نور مرئی، در محدوده دريافت کننده های نوری در چشم انسان ،نسبتاً يک نوار باريک در طيف را اشغال می کند. طول موج از 350nm (بنفش) تا 760nm(قرمز) تقسيم بندی می شود. امواج راديويی و رادار نسبتا” طول موج بالا و فرکانس پايين دارند. امواج کوتاه (مايکرو) اخيراً در مايکروويو بکار برده می شود. hعدد پلانک j-s 34- 10* 6.626 6 7 واکنش پرتو ورودی به يک جسم سه مسير می تواند داشته باشد: انعکاس جذب عبور • • • 8 :انرژی پرتو برخورد کرده به سطوح مربع :مقدار انرژی منعکس شده :انرژی داخل جسم :انرژی برخورد کرده به سطح مقابل بعد از انتقال خطی :مقدار انرژی خارج شده از سطح مقابل 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 پایان
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 14,196 تومان