تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

دوستان این فروشگاه جهت ارائه خدمات در زمینه مقالات،جزوات،تحقیقات و پایان نامه ها افتتاح شده است.کیفیت محصولات ملاک اصلی ما میباشد لطفا در مورد هر محصول نظرات خود را بیان نمایید تا دوستان شما نیز بتوانند از آن استفاده نمایند هیچ گونه نظری در سایت حذف نخواهد شد حتی نظرات منفی


اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دسته بندی سایت

پرفروش ترین ها

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا

برچسب های مهم

پیوند ها

نظرسنجی سایت

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 158
  • بازدید دیروز : 1349
  • بازدید کل : 7833701

پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي 6ص


فرمت فایل: ورد - Word Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 6
پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي اجراي سامانه «HACCP» در يك كارخانه نيازمند يك سيستم (GMP) مي باشد كه مهمترين نكات آن عبارتند از: 1- طراحي تأسيسات (طرح اوليه، جاده، طراحي سقف، كف و ديوارها، تهويه و ... ) 2- بهداشت محيط كار (نوع و جنس وسائل، مواد ضد عفوني كننده، شستشو كف و ... ) 3- نابودسازي ضايعات (شستشو و ضد عفوني كردن، دفع مواد زانو و فاضلاب) 4- مبارزه با جانوران موذي (جوندگان، حشرات، پرندگان، انگل ها و ... ) 5- بهداشت كاركنان (بهداشت فردي، معاينات پزشكي، رفتار عادات كاركنان) 6- بهداشت خط توليد (شرايط ماده خام، از بين بردن نقاط كور) 7- آموزش اصول و مراحل طراحي سامانه «HACCP» در خط توليد رب گوجه فرنگي بخش اول: پنج مرحله آماده سازي 1- تشكيل گروه : در تشكيل گروه بايد از افراد آگاه درباره ويژگي هاي شيميايي، فيزيكي و خوراكي رب گوجه فرنگي و مراحل توليد آن در كار بهره گيري شود. بهتر است اين گروه متشكل از كارشناسان رشته هاي گوناگون علوم باشد. (مانند: كارشناس علوم مهندسي، كارشناس خط توليد، كارشناس بهداشت، كنترل كيفي، تغذيه و سلامت، ميكروب شناسي و كارشناس شيمي مواد غذايي) 2- شرح و توصيف فرآورده و نحوه عرضه آن به بازار : رب گوجه فرنگي از تغليظ كردن عصاره گوجه فرنگي بدست مي آيد كه ويژگي هاي آن عبارتست از : PH پائين، رنگ قرمز، پريكس 28% - 25% و داراي حدود 3% - 2% نمك مي باشد. نحوه توزيع آن به صورت كنسرو شده در دو نوع نيم كيلويي و يك كيلويي مي باشد. 3- شناسايي گروه مصرف كننده : مصرف رب گوجه فرنگي براي عموم مردم بجز كساني كه آلرژي دارند متناسب

قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 4,032 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 273

مطالب تصادفی

  • ربات معامله گر پاکت آپشن
  • جزوه آموزشی نرم افزار Clemex- مهندسی مواد
  • مبانی مردم شناسی - انسان شناسی فرهنگی - دانیل بیتس، فرد بلاگ - ترجمه ثلاثی- پیام نور - pdf
  • اصول طراحی سیستم روشنایی طبیعی
  • سمینار درس ابزار دقیق

فروشگاه جزوه تحقیق پاورپوینت