اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا
برچسب های مهم
پیوند ها
کتاب سبز - قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 18
فهرست مطالب انواع سيب 1 ويژگيهاي لازم براي فرآورش سيب 1 فيزيولوژي ميوه 2 برداشت سيب 4 آب سيب و انواع آن 5 آب سيب صاف شده 5 آب سيب طبيعي 5 آب گيري از سيب به روش چلاندن 6 آب سيب مخلوط 6 گزينش نوع ميوه 7 آسيا كردن سيب 7 فشردن و عصارهگيري از سيب 9 موادي كه آب سيب را كدر ميكنند 9 كاربرد آنزيمهاي پكتيناز 12 عوامل موثر بر زلالسازي آب سيب 13 گونههاي تيرگي آب سيب 14 تيرگيهاي ناشي از نشاسته و دكسترين 14 تيرگيهاي ناشي از تاننها در آب سيب 14 تيرگي ناشي از صمغها در آب سيب 15 صافسازي آب سيب 15 غليظسازي آب سيب به روش تبخير 15 سردسازي آب سيب 16 انواع آب سيب 16 شربت سيب چشمكزن 16 آب سيب چشمكزن 17 آب سيب شيرين 17 آب سيب خشك 17 انواع سيب در ايالات متحده آمريكا، پنج نوع فرآورده اصلي از سيب توليد ميشود كه شامل: آب سيب، سس سيب، كمپوت اسلايس، برگه سيب و سيب يخزده ميشود. آب سيب و سس سيب و كمپوت اسلايس آن بيش از فرآورده هاي ديگر آن توليد ميشود. مقدار توليد اين فرآورده نيمي از كل توليدات فرآيند شده را تشكيل ميدهد. مقداري از سيب توليد شده به مصرف سركه، ژله، كره سيب، مينس ميت و اسلايس تازه ميرسد. همچنين مقدار كمي نيز به مصرف تهيه شراب، اسانس، سيب كامل تنوري، حلقه سيب و نكتار تبديل ميرسد. در فرانسه و انگليس نيز مقدار قابل توجهي از سيب به آب سيب تخمير شده (سيدر) تبديل ميشود. در آمريكا اين نوع سيب مصرف ندارد. تقريباً تمام آب سيب مصرف شده در آمريكا به صورت تخمير ناشده است.
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در جزوه باز آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 12,096 تومان