امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا
برچسب های مهم
پیوند ها
( -- قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 28
دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی سمینار کارشناسی با عنوان: نقش فناوری نانو در صنایع غذایی گردآورنده: سحر میرشاهی 834316 استاد راهنما : مهندس برزگر بهار 1385 فهرست عناوین نانو تكنولوژي، فناوري نوين 2 تعريف نانو تكنولوژي 2 تاريخچه نانو در جهان 3 اصول پايه نانو تكنولوژي 4 اساس ارتباط نانو تكنولوژي و علم و تكنولوژي غذا 5 ارتباط نانو تكنولوژي با مهندسي كشاورزي و سيستم هاي غذايي 6 عناصر پایه در فناوری نانو 9 نانو بیو مواد، نانو مواد و کاربردهای آنها 9 نانولوله ها 11 نانو کامپوزیت ها 11 نانو کپسول 12 نانو تکنولوژی برای توزيع تحت کنترل و سیستم کپسولی 12 مزایای متعدد سیستم کپسولی 13 نانوسنسورها 14 برخي از كاربردهاي نانو سنسورهاي بيو آناليتيكال 15 پتانسیل نانو سنسورها و تحقیقات در صنعت کشاورزی و غذا 16 نانوفيلترها و کاربرد آنها در بیوتکنولوژی 18 ماشین های نانو تکنولوژی 19 میکرو سیال 19 نانو بیو پروسس 20 نانو سنسور های بیو آنالیزی 20 سطوح بیو سلکتیو 20 بسته بندی نانو Nano packaging 20 کاربرد های نانو در صنعت بسته بندی 21 غذاهاي نانو Nano Food 22 نتيجه گيري 23 واژه نامه 24 منابع 26 ضمائم 27 نانو تكنولوژي، فناوري نوين نانو تكنولوژي فناوري جديدي است كه تمام دنيا را فراگرفته است و به تعبير دقيقتر "نانو تكنولوژي بخشي از آينده نيست بلكه همه آينده است ".در اين مقاله بعد از تعريف نانو به بيان دلايل كاربرد ها و ضرورتهاي توجه به اين فناوري اشاره شده است . تعريف نانو
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 9,408 تومان