اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا
برچسب های مهم
پیوند ها
( -- قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 19
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین موضوع تحقیق : چغندر قند استاد مربوطه : سرکار خانم فرخ گردآورنده : الهه حیدری دهکردی بسمهتعالی فهرست عنوان تحقيق 1: ويژگيهاي ملاس چغندر قند و نيشكروآزمون مربوط به آن -هدف-تعريف-ويژگيها-شرايط حمل نشانهگذاري-نمونهبرداري-روشهاي آزمون-شرايط نگهداري - دامنه ی کاربرد -عوامل ناپذیرفتنی -بسته بندی و نشانه گذاری عنوان تحقيق 2 : سولفات آلومنيوم با 18 ملكول آب بعنوان محلول زلال كننده جايگزين سواستات سرب عنوان تحقيق 3 : تعيين فاكتور قليايي و رابطه آن با درصد استحصال شك عنوان تحقيق 4 : تعداد و مقدار وزني نمونه چغندرقند جهت ارزشيابي كمي و كيفي آن در ايستگاههاي عيار سنجي عنوان تحقيق 5 : استفاده از پليمرهاي جاذب الرطوبه در حفظ رطوبت و مواد غذائي نشا گلداني چغندرقند عنوان تحقيق 6 : بررسي و مقايسه عملكرد عيار سنجيهاي موجود در كارخانه هاي قند استان آذربايجان غربي عنوان تحقيق 7 : فرایند میکروفیلتراسیون و شاخص های تصفیه در صنعت قند پيشگفتاراستاندارد ملاس چغندر و نيشكر: ويژگيها كه نخستين بار در سال 1346 تهيه گرديد براساس پيشنهادهاي رسيده و بررسي و تاييد كميسيون فني خوراك دام و طيور براي اولين بار مورد تجديدنظر قرار گرفت و در هفتاد و هشتمين جلسه كميته ملي استاندارد فرآوردههاي كشاورزي و غذايي مورخ 67/12/21 تصويب شد , اينك به استناد ماده يك قانون مواد الحاقي به قانون تأسيس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذرماه 1349 به عنوان استاندارد رسمي ايران منتشر گرديد . براي حفظ همگامي و همآهنگي با پيشرفتهاي ملي و جهاني در
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 6,384 تومان