تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

دوستان این فروشگاه جهت ارائه خدمات در زمینه مقالات،جزوات،تحقیقات و پایان نامه ها افتتاح شده است.کیفیت محصولات ملاک اصلی ما میباشد لطفا در مورد هر محصول نظرات خود را بیان نمایید تا دوستان شما نیز بتوانند از آن استفاده نمایند هیچ گونه نظری در سایت حذف نخواهد شد حتی نظرات منفی


اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دسته بندی سایت

پرفروش ترین ها

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا

برچسب های مهم

پیوند ها

نظرسنجی سایت

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1260
  • بازدید دیروز : 1419
  • بازدید کل : 8444510

روش هاي خوراك دهي گاو شيري


>p>فرمت فایل: ورد - Word Image result for word 

 

( -- قابل ویرایش 

 

تعداد صفحه : 59
مقدمه : روش هاي خوراك دهي گاو شيري يكي ازموضوعات مورد بحث و جالب بين متخصصان تغذيه است گسترش و توسعه واحد هاي گاو شيري در اطراف شهر ها جهت تامين نياز محصولات لبني مصرف كنندگان ،افزايش اندازه گاو داري ها ،افزايش هزينه نيروي انساني و افزايش ظرفيت توليدي گاو هاي شيري سبب گرديده تا متخصصان تغذيه و مديران واحد هاي پرورش ،روش هاي گوناگون خوراك دهي مي توان بر سلامت بازده غذايي ودر نهايت سود آوري واحد به طور چشم گيري موثر باشد . روشهاي خوراك دهي در طي 50 سال اخير تغيرات زيادي كرده است با يك برسي كلي روشهاي و شيوه هاي ايجاد شده جديد را همراه با برخي عوامل را مي توان را به صورت زير بيان كرد . 1- افزايش در اندازه گله 2- نياز به افزايش كيفيت خوراك علوفه اي 3- تا كيد بر روشهاي بهتر در استفاده از نيروي كاري و افزايش زمان صرف شده براي خوراك دهي 4- توجه بيشتر به نقش مديريت خوراك روي سلامت و توليد مثل 5- كاهش هزينه خوراك و افزايش بهره وري آن 6- تاكيد روي نحوه ي تغذيه و به كار گيري مواد آ لي مدفوع . كليات : مواد خوراكي عبارت است مواد و عناصر طبيعي كه حيوانات براي بقاي خود از آنها مصرف مي كنند . فرآورده هاي جانبي برخي كارخانجات مي تواند به عنوان خوراك پايه احتمالي ، براي جيره گاو در نظر گرفت ، چنين فرآيندي در بر گير ندهاي پسمانده هاي كاغذ و ديگر فرآور دهاي چوبي هستند . پسمانده هاي مواد جامد دامي و ذرات علوفه اي يكي از منابع پر فيبري است . به طور كلي رشد از طريق غذاهاي فيبري به دست مي آيد و چاقي از تغذيه ي غذاهاي نشاسته اي به دست مي آيد بنا بر اين سيلوي ذرت ،تازه،گندم ساير دانه هاي نشاسته اي بايستي با احتياط مصرف شود .علوفه خشك و بقولات وسيلوي گراس ،(علوفه گرامينه)همراه با جو ،يولاف و محصولات فرعي ،علوفه هاي انتخابي

قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .

  

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »


مبلغ قابل پرداخت 16,800 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 235

مطالب تصادفی

  • ربات معامله گر پاکت آپشن
  • جزوه آموزشی نرم افزار Clemex- مهندسی مواد
  • مبانی مردم شناسی - انسان شناسی فرهنگی - دانیل بیتس، فرد بلاگ - ترجمه ثلاثی- پیام نور - pdf
  • اصول طراحی سیستم روشنایی طبیعی
  • سمینار درس ابزار دقیق

فروشگاه جزوه تحقیق پاورپوینت