اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا
برچسب های مهم
پیوند ها
( -- قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 23
1-4-2- اندازه كيفيت علوفه به طور كلي سه روش براي اندازه گيري پارامترهاي تعيين كننده كيفيت علوفه وجود دارد، (نظري ساماني، 1378): روشهاي آزمايشگاهي (In-Vitro) ميكروبيولوژي (In-Siro) بيولوژي (In-Vivo)، (روش مستقيم). در روش مستقيم با حضور دام و خوراندن علوفه به آن كيفيت مورد ارزيابي قرار مي گيرد آماده سازي و دورة آزمايش وقت گير و پرهزينه است، از سوي ديگر روش ميكروبيولوژي مستلزم امكانات ويژه است لذا روشهاي آزمايشگاهي را معمولاً بعنوان كاراترين روشها مورد استفاده قرار مي دهند. در اين روش مقدار كمي علوفه جهت انجام آزمايشات و تعيين پارامترهاي تعيين كننده كيفيت علوفه مورد نياز است. بايد توجه داشت كه در روشهاي آزمايشگاهي اندازه گيري كليه تركيبات شيميايي پرهزينه و وقت گير است لذا بايد فاكتورهايي را مد نظر قرار داد. كه از يك سو هزينه و زمان كمتري براي انجام آن صرف گردد و از سوي ديگر برآورد خوبي از كيفيت علوفه ارائه دهد، فاكتورهاي مورد توجه در اين راستا عبارتند از: 1-4-2-1- پروتئين خام (CD) پروتئين ها نخستين ماكرو مولكولهاي حياتي هستند كه مورد شناسايي قرار گرفته اند و متنوع ترين پلي مرهاي زيستي در طبيعت را نيز شامل مي شوند كه بيش از 50 درصد وزن خشك سلولها را تشكيل مي دهند. پروتئ ين خام مجموع پروتئين هاي واقعي و نيتروژن غير پروتئيني است. در واقع براي اندازه گيري پروتئين خام ابتدا مجموع نيتروژن در گياه محاسبه شده و با حاصلضرب آن در عدد 25/6 مجموع پروتئين خام به دست مي آيد، (جي مي، 1996). «N% × 6.25 = CP%» ميزان پروتئين خام در مراحل مختلف رشد گياه متغير است و بطور كلي با افزايش سن گراس ها و لگومها از ميزان پروتئين خام علوفه آنها كاسته مي شود ولي بر ميزان فيبر افزوده مي گردد و لذا زمان برداشت علوفه
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
مبلغ قابل پرداخت 15,456 تومان